Dacă nu te ocupi tu de copilul tău, nu îi dai atenție, susținere, încredere și iubire, natura nu lasă spații goale; se va ocupa dealerul de droguri, gașca, formatorul străzii, băieții deștepți, liderul de prostituție sau ,,balena albastră”.

Copiii au nevoi care sunt obligatoriu de satisfăcut. Fii vigilent(ă) cu copilul tău! Dăruiește-i timp, iubește-l. Nu-l mai alerga de colo colo la tot felul de pregătiri, cursuri și formări. Petrece timp cu el, comunică, lasă-l să se joace, joacă-te tu cu el, dansați împreună, călătoriți împreună! El nu vrea trofee, lauri și diplome. Tu le vrei, competiția le vrea, iar familia și societatea pun presiune. El vrea simplitatea copilăriei, cu inocența ei. Observă-l!

Toți suntem UNUL!

MioRa

Tu, cu copilul tău, poți alege să faci altfel. Alege libertatea pentru el și pentru tine.     Diploma să fie Iubirea ta, notele să fie îmbrățișările tale. Nu spune pe fugă, printre două uși trântite, un ,, te iubesc” mecanic. Cântați împreună, mâncați împreună, râdeți împreună, trăiți împreună. Serviciul, cariera și afacerea mai pot aștepta, copilul în formare și creștere, nu!

Câte ore pe zi petreci la serviciu, firmă și câte ore cu familia ta?… Fii prezent în Viața Ta, ai grijă de rădăcinile tale!

Ceea ce e e de făcut se face la timpul potrivit! Degeaba o să vrei să semeni iarna, va fi prea târziu…