Ai nevoie de terapie de cuplu?
Toate cuplurile trăiesc momente de conflict, situații tensionate, certuri, perioade de supărare sau de intrerupere a comunicării. Toate cuplurile au divergente, însă unele depășesc aceste episoade si reușesc să-si comunice sentimentele cu privire la problemele cu care se confruntă, învață să negocieze și să identifice strategii de rezolvare a situațiilor problematice, iar in final partenerii ajung la o înțelegere.
Astfel, cuplul merge mai departe pe drumul vieții, fără resentimente sau alege să se despartă.
De multe ori este nevoie de susținere, important este să ceri ajutor de specialitate.
Ședințele pot fi fizic sau online. Ședința durează 90 de minute și costă 300 de lei.

Inregistrare

  Ce spun clienții

  Meditația Vipassana m-a ajutat, în primul rând, să înțeleg cât sunt eu de importantă în viața mea.

  Știam demult că nu este potrivită pentru mine rutina serviciu-acasă, zi de zi, în timpul săptămânii şi doar puţină relaxare în weekend, dar nu știam cum să ies din această rutină. Credeam că tot ce aș face pentru mine este egoism, dar am înțeles până la urmă că tot ce fac pentru mine este și spre binele celor din jurul meu. Am înțeles cum viețile noastre se întrepătrund și se influențează. Cum schimbăm ce nu ne place în jurul nostru, schimbând mai întâi ceva la noi. Mediația Vipassana m-a ajutat să accept situațiile mai dificil de gestionat din viața mea, să caut să înțeleg ce am de învățat din ceea ce mi se întâmplă, să îmi iau timp pentru mine, să mă rog cu adevărat.

  Mulțumesc, Mioara!

  Gabriela

  Pentru mine,  meditația Vipassana a însemnat o cale de a mă reconecta cu prezentul și cu trăirile pe care fiecare ar trebui să le simtă personal, nu să le citească sau să le asculte de la altcineva, imaginâdu-şi cum ar fi și încercând, poate, să le experimenteze.

  Concret, relațiile mele interpersonale sunt la un alt nivel de comunicare și profunzime acum, după ce am experimentat şi practicat această tehnică de meditaţie. Am început să fiu mai vesel și mai dornic să comunic și să am relaţii noi, cu oameni noi și am reușit să le duc pe cele vechi la un nivel la care, sincer, nu mă așteptam şi nici nu credeam că pot ajunge. J  Iar pe de altă parte, am mai făcut curat legat de alte persoane.

  Personal, am trecut printr-o schimbare majoră (zic eu), într-adevăr sunt și alte lucruri care mi-au deschis ochii, dar simt că fără meditaţie nu aş putea să continui să fiu conectat la sinele meu. Cu siguranță nu doar meditaţia a avut acest rol, dar cu siguranță a fost cheia care mi-a deschis calea către cunoaștere.

  Sincer, și din toată inima, mă bucur că ne-am întâlnit! Mulţumesc, Mioara Iacob!

  Răzvan

  După cum am spus în nenumărate rânduri în cadrul întâlnirilor noastre, faptul că te-am cunoscut pe tine, Mioara, și faptul că am descoperit meditația mi-au schimbat viaţa.

  Îmi este mult mai ușor să privesc lucrurile din mai multe perspective, să încerc să acționez și nu să reacţionez, să mă cunosc și să mă iubesc mai mult pe mine, să învăț să primesc și să dăruiesc, dar mai presus de toate meditația mi-a adus liniște. Liniște în capul meu poate pentru prima dată, liniște sufletească, sentiment de bine și de împlinire, fără așteptări.

  Acum meditaţia face parte din viaţa mea cotidiană. Aşa cum spuneai și tu de multe ori, dacă într-o zi nu reușesc să fac, simt că parcă ceva lipsește și simt nevoia să continui. Mi-e dor nespus de întâlnirile de la salon, de tine, de ceilalți participanți și abia aștept să se termine această perioadă și să ne revedem faţă în faţă.

  Te pup și te îmbrățișez cu drag, bineînţeles că doar virtual momentan!

  Ana Maria