Toți avem necazuri, greutăți, dezechilibre in viața. Nimeni nu scapă de aceasta etapa a vietii, aceste provocări.
Însă, dacă unii oameni trăiesc altfel, și trec dincolo se aceste situații și nu rămân blocați in ele, nu înseamnă ca ei au ,,noroc un viața,, sau ale tâmpenii de astea; băgate in cap de gândirea șablonta. Ei trăiesc diferit pentru ca aleg sa facă diferit. Atunci când ai probleme poți face focus pe probleme( si te afunzi tot mai mult in negura situației ) sau faci focus pe o soluție si te poziționezi in acțiune și fapte care sa te ducă intr-o alta situație de viața, intr-un alt scenariu; cu alte variante de a trai in noul context de viața. Sa rămâi blocat, plângându-te, este ca la școala: Primești la examen o problema și te plângi ca e grea, ca de ce ți-a picat tocmai ție acest subiect, de ce… de ce…???
Poți începe să o rezolvi, sa găsești formula potrivită, sau poți să continui să ,,urli’’ la viața , la tine sau la cei din jurul tău; totul este alegere. Atunci când ai înțeles asta nu îți rămâne decât să acționezi, să schimbi, să alegi altfel.
Pentru ajutor de specialitate poți stabili o întâlnire care durează 50 min. Investitia: 200 lei.

Inregistrare

  Ce spun clienții

  Meditația Vipassana m-a ajutat, în primul rând, să înțeleg cât sunt eu de importantă în viața mea.

  Știam demult că nu este potrivită pentru mine rutina serviciu-acasă, zi de zi, în timpul săptămânii şi doar puţină relaxare în weekend, dar nu știam cum să ies din această rutină. Credeam că tot ce aș face pentru mine este egoism, dar am înțeles până la urmă că tot ce fac pentru mine este și spre binele celor din jurul meu. Am înțeles cum viețile noastre se întrepătrund și se influențează. Cum schimbăm ce nu ne place în jurul nostru, schimbând mai întâi ceva la noi. Mediația Vipassana m-a ajutat să accept situațiile mai dificil de gestionat din viața mea, să caut să înțeleg ce am de învățat din ceea ce mi se întâmplă, să îmi iau timp pentru mine, să mă rog cu adevărat.

  Mulțumesc, Mioara!

  Gabriela

  Pentru mine,  meditația Vipassana a însemnat o cale de a mă reconecta cu prezentul și cu trăirile pe care fiecare ar trebui să le simtă personal, nu să le citească sau să le asculte de la altcineva, imaginâdu-şi cum ar fi și încercând, poate, să le experimenteze.

  Concret, relațiile mele interpersonale sunt la un alt nivel de comunicare și profunzime acum, după ce am experimentat şi practicat această tehnică de meditaţie. Am început să fiu mai vesel și mai dornic să comunic și să am relaţii noi, cu oameni noi și am reușit să le duc pe cele vechi la un nivel la care, sincer, nu mă așteptam şi nici nu credeam că pot ajunge. J  Iar pe de altă parte, am mai făcut curat legat de alte persoane.

  Personal, am trecut printr-o schimbare majoră (zic eu), într-adevăr sunt și alte lucruri care mi-au deschis ochii, dar simt că fără meditaţie nu aş putea să continui să fiu conectat la sinele meu. Cu siguranță nu doar meditaţia a avut acest rol, dar cu siguranță a fost cheia care mi-a deschis calea către cunoaștere.

  Sincer, și din toată inima, mă bucur că ne-am întâlnit! Mulţumesc, Mioara Iacob!

  Răzvan

  După cum am spus în nenumărate rânduri în cadrul întâlnirilor noastre, faptul că te-am cunoscut pe tine, Mioara, și faptul că am descoperit meditația mi-au schimbat viaţa.

  Îmi este mult mai ușor să privesc lucrurile din mai multe perspective, să încerc să acționez și nu să reacţionez, să mă cunosc și să mă iubesc mai mult pe mine, să învăț să primesc și să dăruiesc, dar mai presus de toate meditația mi-a adus liniște. Liniște în capul meu poate pentru prima dată, liniște sufletească, sentiment de bine și de împlinire, fără așteptări.

  Acum meditaţia face parte din viaţa mea cotidiană. Aşa cum spuneai și tu de multe ori, dacă într-o zi nu reușesc să fac, simt că parcă ceva lipsește și simt nevoia să continui. Mi-e dor nespus de întâlnirile de la salon, de tine, de ceilalți participanți și abia aștept să se termine această perioadă și să ne revedem faţă în faţă.

  Te pup și te îmbrățișez cu drag, bineînţeles că doar virtual momentan!

  Ana Maria