Psihonumerograma

Lucrez de mult timp la acest proiect de analiză și revelare a tipologiei umane din aceste puncte de vedere, combinate: psihic și numerologic.
Am împletit psihologia cu numerologia și așa a apărut psihonumerologia. O folosesc de ceva timp în terapii și rezultatele sunt spectaculoase.
Se evită, astfel, o muncă titanică de psihanaliză care poate dura foarte mult. Prin această tehnică se ajunge (pe scurtătură) la întrebarea: CINE SUNT EU? 
Acum v-o propun și vouă.  Iată cum vă puteţi cunoaşte mai bine, prin împletirea celor doua științe, psihologia şi numerologia:
1. În primul rând, psihonumerograma vă ajută să aflaţi care vă este profilul psiho-energo-informaţional;
2. Vă oglindește: vă ajută să vă puteţi înțelege din punct de vedere emoțional, psihic (mecanisme şablonate) și să aflaţi cum să renunţaţi la programe din copilărie și programe dobândite care nu vă folosesc, ba dimpotrivă, chiar vă încurcă: vă ajută să corijaţi dezechilibrele;
3. Funcționează ca un aparat care vă scanează emoțiile, reţelele neuronale și comportamentale: le ,,developează’’, le interpretează, și, în cele din urmă, le clasifică într-un program de vindecare, care funcţionează ca un medicament.

Pornind de la data nașterii și răspunsurile la o serie de 22 de întrebări, vă puteţi cunoaşte în profunzime și afla multe alte secrete vindecătoare ale acestui mister numit om.

Dacă doriţi să echilibraţi, să vindecaţi și să armonizaţi cele trei mari structuri ale sistemului psihic uman (cognitiv-senzorial, emoțional-sentimente, pasiuni, volitiv-voință) vă invit să vă faceţi o programare la consiliere, printr-un mesaj privat. Confidențialitatea este importantă pentru client, iar eu respect întocmai acest aspect.
Întâlnirea are loc online si durează 30 min, 150 de lei și 60 de min, 250 lei.