Astăzi vorbim despre iubire. Și haideți să nu confundăm sentimentul de iubire cu grija!

Părinții noștri și bunicii au cunoscut sentimentul de grijă față de copii (ideea de a nu le lipsi bucatele de pe masă, hainele, cele de trebuință); însă iubirea manifestată prin îmbrățișări, sărutări, cuvintele ,,Te iubesc!” au lipsit cu desăvârșire din multe familii. Acestea nu s-au manifestat prin părinți pentru că nici ei, la rândul lor, nu au cunoscut realitatea în forma aceasta.

De unde să știe ce este iubirea manifestată în modurile descrise mai sus, dacă ei au fost înconjurați doar de grija părinților, fără să cunoască o altă abordare? De unde să știe cum se simte o îmbrățișare autentică? Sau un ,,Te iubesc!” rostit la momentul potrivit ori un sărut pe frunte înainte de plecare sau oferi în vremuri tulburi, dacă mulți dintre părinții și bunicii noștri nu au trăit asta, la rândul lor?

Astăzi întâlnim iubirea manifestată, din ce în ce mai prezentă la generațiile tinere.
Și, da, știm cu toții: să iubim este minunat, iar manifestarea și împărtășirea a ceea ce simțim, duc iubirea și mai departe.
Iubirea este Dumnezeiască.

Cum ar fi să schimbăm zicala: ,,Sărută-ți copilul doar când doarme!” ? Haideți s-o facem istorie!

Sărută-ți copilul când este bucuros sau supărat, când este puternic sau vulnerabil, când a luat 10 sau 4, când te-a împlinit sau te-a dezamăgit. Iubește-l pentru că simți, și nu pentru a-l condiționa. Bineînțeles, asta se aplică și în cazul adulților.
Spune-le tu, acum, părinților tăi ,,Te iubesc!”, îmbrățișează-i, sărută-i; învață-i tu ce este iubirea manifestată. Fii tu mesagerul! Este timpul tău acum să daruiești, să îi înveți altă perspectivă a iubirii.
Dacă ești iubire este simplu să te manifești, nu este nevoie de efort.
Iertarea și iubirea topesc tot. Începe cu tine și continuă cu exteriorul.
Fii pace!! Iubește-te, iubește, fără să ai așteptări. Cu cât oferi mai mult, cu atât primești mai multă iubire.

Când ai spus ultima dată ,,Te iubesc!” cu toată ființa ta?
Dacă nu ai făcut-o demult, cel mai potrivit moment să o faci este ACUM.