Prețul, în viață, ni-l punem noi. Alegerile noastre ne situează pe scara valorilor.

Încrederea în sine, iubirea de sine, stima de sine atrag armonia, bogăția și prosperitatea. De cele mai multe  ori așteptăm ca ceilalți să ne dea valoare, sa ne spună cine suntem si cât valorăm. Și dacă nu ne prioritizează în viețile lor ajungem să ne supărăm, să ne frustrăm și să le reproșăm.

Insă nu este despre ei, este despre noi. Noi hotărâm cât valorăm, noi permitem celor din jur dacă vom fi valorizați sau devalorizați.

De multe ori le permitem celorlați să ne așeze într-un loc sau in altul pentru că noi nu știm cine suntem, care este valoarea noastră, identatea noastră, nu ne validăm, nu ne prețuim. Primul pas este să alegem noi, conștient, unde vrem să ne situăm în viață.

Alege Tu cât valorezi, nu îi mai lăsa pe cei din jur să îți pună etichete cu valoarea ta.

Și, indiferent de ceea ce trăiești în viață, nu coborî prețul! IUBIREA de sine, calea către TOT și TOATE!

Toți suntem UNUL!

MioRa

Coco Chanel vindea pălării și în Primul Război Mondial și în cel de-al Doilea Război Mondial, la același preț, iar Gucci și Vuitton, indiferent de sezon, nu fac niciodată reduceri. Și, ca să vezi, la Milano era coada în fața mazinului Gucci, stătea lumea afara, la ușă (ca pe vremea lui Ceaușescu, la noi la alimentară). Interesant, așa-i?…

Asta ar trebui sa fie concludent pentru noi.

Cine ne vrea, va plăti prețul, indiferent care va fi acela (și nu mă refer aici doar la partea materială, ci și la timp, energie, ajutor, grijă, iubire, atenție, respect, susținere, protecție etc.)

Pune preț pe tine; amintește-ți asta zilnic! Învață să și ceri, nu doar să oferi.