Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Te invit la o întâlnire cu mine și, mai ales, cu TINE!

Cursuri, workshop-uri, formări, presiunea familiei, a școlii, a prietenilor, întreaga presiune socială… Toată lumea te învață cum să fii special(ă), zeu sau zeiță, olimpic(ă), profesionist(ă). Să fii perfect(ă), să fii în top, să rămâi în istorie, să fii cea mai frumoasă şi cea mai atrăgătoare, să fii divă, să fii star, să fii antreprenor de succes, să fii cel mai arătos şi cuceritor, să fii milionar, să fii primul, să ai  kilometri de CV, să fii şi să ai câte şi mai câte… Toți te vor altfel, însă tu vrei să fii diferit, să te manifești conform naturii tale interioare. Simți cu toată ființa ta asta, însă este greu să te împotrivești cursului artificial al vieții create de om. Iar presiunea este mare, ştiu… Și uite așa apar bolile și zbuciumul interior. Pentru că, înaintea creației omului, există Creația Divină. Şi ea, întotdeauna, are prioritate.

Legile umane se schimbă, legile naturii, însă, sunt veşnice și nemuritoare. Creația deține supremația; fie înţelegi asta şi trăieşti în armonie cu tot şi toate, fie alegi să trăiești conform legilor sociale, iar consecința va fi o veşnică comparație cu ceilalți, o alergare permanentă după curcubeu.

Te invit să participi la o întâlnire în care abordăm tema „Cum să fii NIMENI”.
La această întâlnire eu nu te voi putea învăța ceva, pentru că toate aceste informaţii sunt în tine. Doar că, împreună, vom face o recapitulare, o reamintire a unor informaţii pe care le vei accesa din baza ta genetică de date. Vei redescoperi (pentru că toate răspunsurile sunt în interiorul tău) că:
– eşti diferit(ă) de ceilalţi și că ești o fiintă completă;
– poți renunța să te mai compari cu ceilalţi;
– știi cum să trăiești în afara șablonului, ieșind din tipare, alegând să trăiești așa cum simți fără să îți mai pese că te judecă alții;
– te poți observa cu ușurinţă și poți înțelege cine ești și ce îți place, care este natura ta umană, care îți sunt abilitățile, aptitudinile, calitațile, dorințele, idealurile;
De asemenea, vei găsi răspunsuri la întrebări precum: „Ce mă mulţumește? Ce mă împlinește? Ce mă face fericit și cum pot merge pe calea împlinirii de sine, a stimei de sine, a iubirii de sine?”. Abia dupa ce vei înţelege că EȘTI, și este doar suficient să te manifești, te vei opri din alergat și îți vei trăi viața în totalitate și autenticitate; înțelegând că ești NIMENI la nivelul părții, înțelegi că deja ești TOTUL la nivelul Întregului. Şi când eşti şi TOT şi NIMIC în același timp, nu mai ai ce să cauţi, înțelegi că eşti deja împlinit. Este suficient să te manifești. Abia atunci când accepți că eşti nimeni în comparație cu ceilalți, înțelegi că trăiești, că respiri, iar acest fapt îți este suficient. Bucuria vine din întâlnirea cu tine, nu din goana după himere, după validare, după acceptare. Acceptarea celorlalți începe cu acceptarea ta.

CONCLUZIA: cu cât alergi mai mult să fii cineva, cu atât te îndepărtezi de cine eşti.
Te aștept să ne reamintim toate astea și să alegem ALTFEL.

Când? Pe 18 martie, începând cu ora 19:00.
Unde? Online, întâlnirea având o durată de două ore.

Investiţia ta va fi de 100 ron.

Pentru înscriere este necesară completarea formularului alăturat sau trimiterea unui e-mail la adresa office@mioaraicob.ro

+ GOOGLE CALENDAR+ ICAL EXPORT

Pentru inscriere, completati formularul de mai jos.

Bună ziua, Aţi completat formularul de înscriere la evenimentul “Cum să fii NIMENI”. Pentru rezervarea locului este necesară plata integrală a costului evenimentului, în avans. Vă rugăm, de asemenea, să ne trimiteți dovada plăţii, pentru o procesare mai rapidă a informaţiilor. Evenimentul va avea loc online, joi, 18 martie, în intervalul orar 19.00-21.00, pe platforma Zoom. În acest sens este necesar să aveți instalată aplicația Zoom pe telefon sau laptop și o conexiune bună la internet; instalarea este simplă, durează doar câteva secunde. După confirmarea plății, vom reveni cu datele de acces pentru eveniment în decurs de câteva zile lucrătoare. Plata se va face fie prin transfer în contul de mai jos, fie prin card Revolut. Cont UniCredit: lei RO78BACX0000000975150001 Titular cont: Mioara Iacob SAU Revolut: Mioara Iacob 0745 613 399 Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag! .
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Detalii

Dată:
martie 18
Oră:
19:00 - 21:00
Eveniment Category: