Mama Natură și Tatăl Ceresc, creatorii noștri, continuă procesul Creației, întru Resetare, Echilibrare, Transformare și Armonizare. Noi facem parte din toate aceste aspecte și integrăm procesul, vrând nevrând.

Lumina și Întunericul au existat dintotdeauna; de ambele este nevoie. Ce ar fi ziua fără noapte, Iubirea fără ură, Soarele fără Lună, Fluxul fără reflux, susul fără jos, lacrima fară zâmbet?

Plusul și minusul se armonizează. Susul și josul sunt totuna. Ce credem a fi rău se transformă în bun și tot ce credeam a fi bun se transformă în rău. Începutul devine sfârșit și sfârșitul, început… Și tot așa. Tot ce iubeam ajungem să nu mai prețuim și tot ceea ce uram, începem să iubim. O continuă transformare. Un perpetuum mobile.

Ai încredere că totul este în armonie – sincronizează-te cu viața! Acceptă tot ce vine, nu opune rezistență. Lasă-te să ,,curgi’’ cu viața. Fii pe val, nu sub val sau împotriva valului. Apele ne vor curăța de tot și toate; pădurile ne vor hrăni, focul ne va încălzi inimile și corpurile, munții ne vor da din forța și protecția lor, aerul ne va purifica mințile, iar lumina ne va arată calea spre adevăr; cel din noi și cel din afara noastră.

Sau, putem alege să vedem, să ne hrănim cu reversul medaliei: Întunericul întodeauna a existat și va exista. Întunericul a avut și are și el partea lui: ne-a pus în situația să înțelegem ce aveam și nu apreciam și să prețuim viața, pe noi, pe semenii noștri și tot ce ne înconjoară. Pentru că abia când nu mai ai, prețuiești tot ce aveai și nu vedeai.

Acum este altfel, bucură-te de un nou început. Meriți!

Toți suntem UNUL!

MioRa